tirsdag 2. desember 2008

En uke til eksamen :-)

Og da er jeg FERDIG med pedagogikk!!! Har hatt det i 3 år, og jeg må si at jeg har lært mye....Lært å reflektere omkring de mest selvsagt ting som barn og vi voksne i barnehagen gjør og sier.
Spennende, men samtidig utrolig krevende. Jeg skal jo ikke slutte å reflektere, selv om jeg nå snart er ferdig med ped. Det er først nå jobben starter.

Om en uke skal jeg snakke om flerkulturell mangfold i barnehagen - MUNTLIG!! (HJJJJJJÆÆÆÆÆÆÆLLLLLPPPPPP!!!!) Da skal jeg fortelle om de ulike aktørene som inkluderes i den flerkulturelle barnehagen, i tillegg skal jeg belyse hvordan jeg som ped. leder kan ivarta mangfoldet i barnehagen...Ganske heftig!!! Litt stor problemstilling, men jeg avgrenser den muntlig:-)

Ellers i heimen; Vi mangler fortsatt bad( har et i kjellern som kan brukes til nød)Kjøkkenet mangler noen lister pluss "noe"under kjøkkeninnredningen, stua mangler en vegg med tapet pluss noen lister, gangen mangler lister og dører...Soverommet til Therese mangler gulv og lister..hihi...litt å gjøre ennå..Men det blir jul, lell....

Får ikke tid til å lage kort før neste uke..må konse først om eksamen. Har sittet hele dagen og dagen i går og lagd tankekart..greit å få litt oversikt over hva man skal snakke om:-)

Ha en super tirsdag!!

5 kommentarer:

 1. Vil bare ønske deg LYKKE TIL!!

  Klem, Beata

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Ang spørsmålet ditt - jeg måtte ty til utlandet (i fjor). Her: crafterstoybox.com. Det gikk greit!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Du får ha masse lykke til på eksamen!
  Og gleder meg til å se hele huset når det er ferdig! Det blir nok superbra.. ;)

  SvarSlett
 4. Masse masse masse lykke til klemmer til eksamen!!!!

  Er sikker på det går bra, vennen!

  stor klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 5. Du er vel i full gang med eksamen nå, lykke til.
  Gleder meg til å se hva du kommer med når du får tid.
  Det ligger noe til deg i bloggen min.
  Ha en trivelig jul :-)

  SvarSlett