søndag 3. februar 2008

Nye kort i praksistiden

Da er endelig praksisen over, og jeg har bare å skrive praksisoppgaven...Den tar jeg på STRAK arm..('tror jeg'), så den kommende uken blir det ingen kort produsert....men,men...slik får det bare bli noen ganger.
Her er kortene jeg har lagd så langt på nyåret:-) (og tusen takk for alle snille, gode og varme kommentarer....)

4 kommentarer:

 1. utrulig flink du e Lene:)) inspirerende å se på - venta på kortan som du har laga i praksis, i morra e det telbake på skolen, blir godt det oxo.... sees i morra

  SvarSlett
 2. så flotte kort du har fått produsert, selv om du har vært i praksis... *flinkingen*

  SvarSlett
 3. Hei Lene! Fikk linken til bloggen din fra Gunn Elin... Husker du meg? Anne fra Vangen barnehage. Så moro å se at du fortsatt driver med kort! Og så flink du er!!!! Meget kreativ! Hører rykter om at du har et eget rom til benyttelse og blir veldig misunnelig! Holder på litt i det små selv, og ble inspirert nå... fra dine kort eksempler. Vinterferie her, kanskje tidd til litt kort-laging dA.

  kLEM FRA aNNE

  SvarSlett
 4. Hei Anne:-)
  Gu'så koselig å høre fra deg. Klart jeg husker deg!!! Skulle bare mangle. Ja, det utvikla seg fra den lille stempelkvelden i K.vinger (Hvor lenge siden er det, mon tro?10 år siden? wow...)
  Ja, jeg har eget rom til forlystelse,og det passer meg midt i blinken. Synes det var kjempekoselig at du ville skrive i bloggen min...har tenkt masse på dere etter at jeg flyttet fra Vinger. Tenkt, nå går jeg selv førskolelærer...rart? Håper du har det bra, og at du trives med det du gjør (hørte at du ikke var på vangen lengere) Klem fra Lene

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.